VIR-KILL1 100ml

Descriere produs

Produs avizat de Ministerul Apărării Naționale: Aviz Nr.202/14.05.2020
VIR-KILL 1 este un produs pentru curățarea si dezinfectarea mâinilor,fără a fi necesară folosirea de apă și săpun. Are o consistență ușoară si uscare imediată. Formula sa specială îmbogățită cu alcool,glicerină,aloe vera și limonen conferă pielii hidratare și catifelare.

Produsul este destinat populației,utilizat în dezinfecția mâinilor și suprafețelor de contact din spații private și zone de sănătate publică.
Este recomandat în cabinetele medicale, spitale sau oriunde sunt necesare curățirea și igiena (acasă, serviciu,cabinete medicale,transport public, grădinițe, școli, tren,toalete,mânere de uși etc).

Instrucțiuni de utilizare: VIR-KILL 1 este un gel dezinfectant pentru mâini, gata de utilizare, excelent pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor, cu acțiune rapidă – în 60 de secunde de la aplicare. Se utilizează pe pielea uscată, curată, fără răni, pentru dezinfectarea igienică a mâinilor prin frecare. Aplicați 3 ml produs nediluat în palmele uscate și frecați ușor mâinile. Ambele mâini trebuie înmuiate în timpul aplicării. Permiteți să acționeze timp de 60 secunde apoi lăsați să se usuce pielea. Pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare (EN1500) aplicați 3 ml produs nediluat în palmele uscate și frecați ușor mâinile timp de 30 secunde. Repetați procesul. Nu clătiți.
Produsul este biodegradabil.

Specificații utilizare

Utilizare: produsul este destinat populației, utilizat în dezinfecția mâinilor și suprafețelor de contact din spații private și zone de sănătate publică.

Acțiune: curățarea si dezinfectarea mâinilor, fără a fi necesară folosirea de apă și săpun.

Cantitate: 100ml

Gama Mopy Profesional

Gama Mopy Profesional include următoarele produse: detergenti, sapunuri, emulgatori, sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.
l

Solicită chiar acum o ofertă personalizată

13 + 12 =