Spumă Superactivă 1 litru

Descriere produs

Produsul este recomandat pentru spălarea autoturismelor, oferind luciu suprafețelor vopsite, metalizate. Datorită caracteristicilor sale de curăţire intensivă ce se obţine şi la diluţii mari, chiar şi în prezenţa apelor dure produsul elimină în profuzime murdăria, praful, noroiul, petele de ulei, motorină, asfalt, insectele.

Gradul de diluţie realizat de “lancea” generatoare de spumă este de 1:5 până la 1:10 produs în apă, funcţie de presiunea apei şi gradul de murdărire a caroseriei autovehiculului.

La utilizarea generatorului de spumă cu apă sub presiune produsul se utilizează ca atare sau diluat 1:1 cu apă, jetul de apă realizînd diluarea finală.

Pentru a obţine un efect maxim, la spălarea autoturismelor se parcurg următoarele etape:

  • Se îndepărtează murdăria grosieră şi în acelaş timp se umectează şi se răceşte caroseria cu un jet puternic de apă.
  • Se stropește cu generatorul de spumă suprafaţă ce urmează a fi curaţată.
  • Se lasă spuma obţinută să acţioneze timp de 5-10 minute, după care se îndepartează cu un jet puternic de apă murdăria şi soluţia de detergent utilizată.

Este recomandată operarea la umbră şi pe suprafeţe reci,  pentru spălarea caroseriilor, prelatelor, containerelor, rulotelor, etc. pulverizând soluţia începând cu partea de jos, pentru a obţine o repartizare uniformă a spumei.

Datorită caracterului puternic alcalin, produsul poate ataca şi/sau  mătui suprafeţele din aluminiu şi magneziu.

Specificații utilizare

Utilizare: uz casnic/ spălătorii auto

Acțiune: Utilizat pentru protejarea și lustruirea bordului.

Cantitate: 1l

Comandă minimă: 1l

Gama Mopy Profesional

Gama Mopy Profesional include următoarele produse: detergenti, sapunuri, emulgatori, sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.
l

Solicită chiar acum o ofertă personalizată

13 + 11 =