Detergent pentru geamuri

Descriere produs

Utilizat la spălarea geamurilor, oglinzilor și/sau la a parbrizelor autovehiculelor.

Produsul se utilizează la curățarea obiectelor și suprafețelor din sticlă precum ferestre, geamuri, măsuțe de sticlă, uși din sticlă, oglinzi, faianță.

Produsul se aplică ca atare pe suprafața de curățat cu ajutorul unui material moale din bumbac sau prin pulverizare. Se lasă un puțin să acționeze, se îndepărtează mizeria, se șterge suprafața respectivă cu o lavetă textilă uscată, cu hârtie absorbantă (prosop de hârtie) sau cu o bucată de piele. Se recomandă utilizarea unui ștergător de geam pentru suprafețe mai mari. Repetați procedura pentru suprafețe foarte murdare.

În cazul utilizării pentru spălarea parbrizelor, produsul se încarcă ca atare în recipientul prevăzut în acest scop, din dotarea autoturismului.

Produsul se folosește ca atare fără a fi amestecat cu alte produce de curățenie și se utilizează doar în scopul pentru care a fost destinat.

Specificații utilizare

Utilizare: uz casnic Acțiune: Utilizat la spălarea geamurilor, oglinzilor și/sau la a parbrizelor autovehiculelor

Cantitate: 1l

Comandă minimă: 1l

Gama Mopy Profesional

Gama Mopy Profesional include următoarele produse: detergenti, sapunuri, emulgatori, sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.
l

Solicită chiar acum o ofertă personalizată

7 + 8 =