Detartrant Lichid 5 litri

Descriere produs

Utilizat la spălarea și îndepărtarea crustelor depuse pe obiecte/instalații sanitare

Se utilizează ca atare, se lasă să acționeze.

Produsul se recomandă pentru:

Uz industrial: la spălarea şi îndepartarea crustei de pe utilajele  folosite în industria laptelui şi alte industrii din domeniul alimentar. Se recirculă  prin instalații o soluție  de 5-10% produs în apă, timp de o oră, după care se clătește cu apă. Pentru prevenirea depunerilor de piatră se recomandă spălarea instalațiilor de 1-2 ori de săptămână.

Uz casnic: pentru  îndepărtarea depunerilor de piatră de pe echipamentele și ustensilele de bucătărie (fierbător,dozatoare de cafea și ceai), dar și pentru curățarea  depunerilor de calcar și murdaria depuse pe instalațiile sanitare. Produsul poate desfunda sifoanele de colectare, conductele de deversare și sistemele de canalizare.

Se aplică  diluat sau ca atare, prin pulverizare sau  cu ajutorul unui burete pe suprafața care urmează a fi curățată, după care se clătește cu apă.

Se recomandă folosirea  mănuşilor de menaj.

Specificații utilizare

Utilizare: uz casnic/ industrial

Acțiune: Spală și îndepărtează crustele depuse

Cantitate: 5l

Comandă minimă: 5l

Gama Mopy Profesional

Gama Mopy Profesional include următoarele produse: detergenti, sapunuri, emulgatori, sampoane, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru industria auto, pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici.
l

Solicită chiar acum o ofertă personalizată

2 + 5 =